De enige manier van groei is jezelf blijven verrassen maar ook provoceren.

Geboren (1969) in contact met de spirits heb ik een lange, soms zware en eenzame, weg afgelegd. Als ik het als kind niet begreep waarom ik zoveel zag en voelde ging ik onder de perenboom zitten die in de buurt op een heuvel stond. Hier hielpen de spirits me, vertelde en leerde me vaak in beeldtaal wat te doen. Pas later besefte ik me dat deze vrienden me spiritueel onderwezen. Daar bij die perenboom is het zaadje geplant voor het spirituele pad dat ik bewandel met daarbij de taken in dit leven. Pas rond mijn 18e was ik me compleet bewust van mijn paranormale gaven. Vele mensen (en pas overledenen) heb ik daarna op hun pad geholpen en gegidst.


Informatiebronnen en studies
Als therapeut/analytische psycholoog gebruik ik vaardigheden en kennis vanuit: Dieptepsychologie, schaduwwerk, Oosterse yoga en meditatie, mythologie, geschiedenis, droomanalyse, cultuurverschillen, religie, fantasieën/illusies, hallucinaties, bewustzijn en onderbewustzijn m/v, cognitieve gedragstherapie, hypnose-technieken, pedagogie, filosofie, literatuur, kunst, intuïtie, en spiritualiteit. Daarnaast volg en volgde ik diverse psychologische studies.


Heb je een vraag?
Omschrijf s.v.p. in het kort wat je (hulp)vraag is. De coaching start in basis met een vrijblijvend oriëntatiegesprek, hierin worden al veel zaken duidelijk, daarna kunnen we gezamenlijk inschatten welk vervolg eventueel van belang is. Het is geheel aan jou wat je wensen zijn. 

Ook kun je vast middels het vragenformulier een contactverzoek indienen.
Geef ook svp even aan in het bericht wanneer je bereikbaar bent, dan bel ik je zodra het kan even om af te stemmen en waar jij je het meest comfortabel bij voelt. Het is bijvoorbeeld niet altijd prettig als iemand meeluistert.